به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، امیررضا نقش در حاشیه برگزاری بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان اصفهان در گفتوگو با خبرنگار شهرک با بیان اینکه این استان جزو استانهای برتر در حوزه دانشبنیان اظهار کرد: اکنون بیش از 600 شرکت دانشبنیان در این حوزه وجود دارد. طبیعتاً متناسب با تعداد شرکتها موانع و مشکلاتی هم وجود دارد.
وی افزود: شرکتهای دانشبنیان و فناور باید مورد حمایت قرار گیرند. خدمات مشاورهای به ویژه در بخشهای تجاریسازی و تأمین مالی برای تولید محصول صنعتی بسیار مورد نیاز این شرکتها است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: بسیار خوشحالم که برای اولین بار شاهد وجود مرکز رشد و پارک تخصصی فناوریهای فرهنگی، نرم و صنایع خلاق شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان هستیم. اصفهان با توجه به اینکه شهر علم و هنر است، بسیار در این زمینه مستعد است.
نقش افزود: حضور در نمایشگاه فرصت مناسبی برای شناخت جدیدترین پیشرفتهای شرکتهای دانشبنیان است. ما هم تلاش میکنیم تا آنجا که امکانپذیر است، موانع و مشکلات آنها را در سطح استانی و ملی پیگیری کنیم.
وی با اشاره به چالش صدور مجوز برای شرکتهای دانشبنیان و فناور ادامه داد: با توجه به اهمیت رسیدگی به مشکلات شرکتهای دانشبنیان و به مناسبت شعار سال، قرارگاه اقتصاد دانشبنیان در استانداری اصفهان تأسیس شد. بر اساس یکی از مصوبههای این قرارگاه، ستاد تسهیل و رفع موانع ویژه شرکتهای دانشبنیان است. به نظر میرسد بتوانیم در ستاد تسهیل، مصوبههایی داشته باشیم که بر اساس آن مشکلات را به صورت کلی حل کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با بیان اینکه یکی از محورهای توسعه اصفهان، علم و فناوری و صنایع هایتک است، اظهار کرد: کریدور علم و فناوری در اصفهان فعال شده است. بر این اساس میخواهیم اتحاد استراتژیکی بین همه متولیان استان ایجاد کنیم تا بتوانیم با همافزایی شاهد رشد این بخش باشیم. اگر بتوانیم سه رأس دولت، صنعت و دانشگاه را با هم هماهنگ کنیم قطعاً میتوانیم اتفاقات خوبی را رقم بزنیم.
نقش خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین اولویتهای استان در پرداخت، تسهیلات با نرخ یارانهای شرکتهای دانشبنیان هستند. اکنون درصد بالایی از تسهیلات پرداختی به این گروه اختصاص یافته است.
وی خاطرنشان کرد: تفویض اختیار به شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به منظور صدور مجوزهای دولتی جزو سیاستهای دولت است و ما به عنوان نماینده، این مسئله را پیگیری میکنیم. اگر این تفویض اختیار عملیاتی شود، قطعاً نقش مهمی در رفع نیاز و موانع شرکتهای دانشبنیان دارد.
گفتنی است در این نمایشگاه ۸۰ شرکت دانشبنیان، صنایع، دستگاه اجرایی، مراکز آموزشی و دانشگاهی به مدت چهار روز دستاوردهای پژوهشی و فناوری خود را به نمایش میگذارند. این نمایشگاه تا ۱۷ آذرماه از ساعت ۸ تا ۱۵ به روی عموم باز است. همچنین به جهت تسهیل رفت و آمد برای بازدید از این نمایشگاه، وسایل حملونقل عمومی پیشبینی شده است.
تعداد بازدید : ۲۴۷ تاریخ: 1401/09/14
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
تسهیل سرمایهگذاری برای توسعه اقتصاد دانشبنیان در مرکز فناوری کشور دنبال میشود
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه با حضور در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و همراهی رئیس شهرک، از نمایشگاه ت…ششمین همایش ملی فیلتراسیون برای بررسی راهکارهای نوین در صنایع پتروشیمی
ششمین همایش ملی فیلتراسیون فردا و پس فردا، دوم و سوم اردیبهشت ماه، با محوریت «فیلتراسیون در صنایع پ…سرمایهگذاری برای تقویت تولید دانشبنیان؛ مهمترین راهبرد شهرک در سال جاری است
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به برگزاری اولین جلسه شورای مدیران گفت: تقویت اقتصاد دانش…